Feedback

Reacties van deelnemers!

…jij bent in staat door de harde schil heen te kijken, op zoek naar de kern. (…) Ik heb weer vertrouwen gekregen in mijn eigen kracht en kan zaken laten daar waar ze horen. Dank daarvoor.
Bij het invullen van de test dacht ik nog waar moet dit heen? Maar tijdens de uitleg ervan was ik verbaasd hoe duidelijk eruit kwam wie ik ben. En toen de paardenspiegeling: wat een gave ervaring. Je wordt echt gespiegeld met jezelf ! Eigenlijk een aanrader voor iedereen.
Dankzij de coaching heb ik nieuwe inzichten opgedaan ten aanzien van de uitvoering van mijn huidige werk, en naar het durven kijken of het werk nog bij me past. Hierdoor kon ik een aanzet maken naar het zoeken naar interesse- en competentiegebieden die mogelijk dichter bij mezelf liggen.
Het terugkoppelen van het Luxxprofile in het team was in die zin leerzaam dat ik collega's toch wel op een andere manier heb leren zien en kennen. (…) Het maakt het samenwerken makkelijker denk ik als je begrip kunt hebben voor mensen met andere leitmotiven, als je die niet hoeft te kwalificeren maar als complementair kunt beschouwen.
Mijn blik is verruimd en ik kan weer verder met nieuwe uitdagingen. Deze coaching kan ik iedereen aanraden, maar vooral degenen die behoefte hebben aan ‘niet zweverig’, maar praktisch en doelgericht aan de slag gaan met jezelf.
…het is een waardevolle reis geweest en nog steeds. Ik heb mezelf meer leren begrijpen wat betreft reacties en manier van handelen. Ik kan door de analyse ook andere mensen meer begrijpen als ik me verdiep in hun drijfveren en behoeften.
De workshop met de paarden heeft mij laten ervaren dat je je zowel sturend als nederig, minder op de voorgrond kunt opstellen en dat beide attitudes specifiek gedrag oproepen bij de paarden. Ik maak mij sterk dat de manier waarop je je in het dagelijks leven opstelt ook reacties oproept bij collega's en ketenpartners (…) Gedrag van anderen kun je pas sturen door vooral je eigen gedrag aan te passen. Je eigen leitmotiven bepalen daarin hoe (naturel) je daar mee omgaat.
Teamdag Rabobank Westelijke Mijnstreek - "Leerzaam, geeft je inzicht in je eigen handelen/communicatie, super leuke dag!” - “Nooit een paard aangeraakt, maar toch wist ze precies wie ik ben en wat ik wil. Dank voor deze onvergetelijke ervaring” - “De dag was een Eye-opener en daarbij vind ik de volgende quote zéer toepasselijk: “None of us is smart as all of us” - “Wanneer ik terugblik op deze dag vind ik deze quote het beste: “Wat ik geef is mezelf, wat ik krijg is vertrouwen, wat je krijgt is verbinding!”